Loco Enzo verzorgt start project Swaenhof

De opdracht was kort en duidelijk: ‘Organiseer de start van een nieuwbouwproject en aub geen witte laarzen, grote hamers of heipalen die de grond ingaan. We willen een bijzondere opening op een bijzondere plaats en organiseer iets waarmee we in ieder geval de krant halen!’

Moonen Projectontwikkeling startte onlangs met de bouw van het ‘ Swaenhof ’ in het hart van Oisterwijk. De voormalige achtertuin van het legendarische ‘Hotel Restaurant De Swaen’ zal met stadstuin, fraaie waterpartijen en bijzondere woningen heel ander aanzicht krijgen. Aan Loco Enzo de taak om het project spraakmakend te starten.

In een ‘Zwanenzang’ , hangend in een hijskraan op 30 meter hoogte, zweefde operazangeres Annette Dellegno boven het oude complex van ‘de Swaen’ en zong het prachtige lied ‘Ti Sento’. In haar vlucht naar de bouwplaats heeft de fraai uitgedoste artieste een ‘Lint’ overhandigd aan de eerste koper van dit project. Lintjes doorknippen mag dan wellicht niet meer zo 2009 zijn, in Oisterwijk mag het wel. Immers, Restaurant de Swaen is immers aan ‘De Lind’ gevestigd. Aan de burgemeester de schone taak dit lint (samen met directeur Sander Martens van Moonen Projectontwikkeling) door te knippen. Een zee van confetti maakte de feestvreugde compleet. Op haar terugvlucht schitterde Annette met het nummer Hijos de la Luna. En de krant? Die is gehaald. Voorpagina zelfs!

 

Lees hier het artikel

Gerelateerde berichten