Voor de 6e keer in successie mocht Loco Enzo in maart 2015 het congres #watkomteroponsaf organiseren.

Als totaal-organisator zorgde Loco Enzo voor het programma, de uitnodigingen, de website, aanmeldingen, locatie, entertainment etc. Het thema van het congres dit jaar was ‘Reset’  hetgeen ook gold voor de aanpak van ons team. Alles verfrissend nieuw met een nieuwe look&feel, een andere opzet en zeer goede sprekers. Na jaren keihard werken zijn we er, samen met de opdrachtgever, bijzonder trots op dat Spant! Bussum dit jaar tot de laatste stoel was uitverkocht! Een mooie pluim op het mooie (en oh zo leuke) werk.

Tijdens het congres #watkomteroponsaf lanceerde de ADG dienstengroep het Nationaal Integratiefonds. Dit fonds, in het leven geroepen door ADG dienstengroep en beoogt gelden vrij te maken voor een betere integratie van buitenlandse medewerkers in de Nederlandse bedrijven. Samen met Spinozaprijs winnares Prof. Dr. Naomi Ellemers ontwikkelden beide partijen afgelopen jaar dit vooruitstrevende programma. Zie www.nationaalintegratiefonds.nl

De aftrap werd gegeven in een uitverkocht Spant! Dit jaar zocht Loco voor haar social media programma een samenwerking met het Bossche bureau Lab701. Zij zorgden ervoor dat het congres via de hashtag #watkomteroponsaf op de betreffende dag zelfs even trending topic werd.

 

 

Gerelateerde berichten