Het (traditionele) kerst-diner met je collega’s kunnen we dit jaar wel vergeten.

De restaurants of evenementen-locaties zijn (wellicht) nog niet open of er mogen maar een beperkt aantal mensen naar binnen.

Laten we voor iedereen hopen dat het in 2021 weer business as usual is en we alle restaurateurs en locatie-houders van Nederland de beste en hoogste omzet ooit gunnen. Ze hebben het al zo zwaar gehad afgelopen jaar. Maar wat doen we dan met Kerst in 2020?

Dan laat je natuurlijk de rijdende kerststal van Loco Enzo voorrijden !! Als u niet naar Kerstmis kunt komen, komt Kerstmis wel bij u thuis! Of aan kantoor. Hetzij in uw loods. Of op de parkeerplaats. Een soort Coca Cola Kerst-truck, maar dan in geheel eigen branding. En inrichting! Loco Enzo bouwt in december een oplegger volledig om tot ‘rijdende kerststal’ en komt maar wat graag naar u toe deze Kerst. Met de vlam in de pijp komt onze zeer sfeervolle en mooi aangeklede oplegger (dames opgelet, de mijne is 18 meter lang) voorrijden op elke gewenste plaats. Een ultieme mogelijkheid om het (extra mooie) kerstcadeau of eindejaarsgeschenk aan uw medewerkers te overhandigen. Of de ultieme plek om, uiteraard Corona-proof en op 1,5 meter, alle collega’s weer eens even te zien en te spreken. Met foodtrucks, met zingende Kerstmannen, met Corona-proof drankjes, met looplijnen, met kerstballen en natuurlijk met heel veel sfeer.

Alles volledig tailor-made en volledig Corona-proof! Wilt u als directie of eigenaar uw medewerkers liever ……

 

(Lees hier het Locomotion artikel verder)

…… niet laten reizen of niet live-ontmoeten (i.v.m. mogelijke besmettingen), dan bouwen we onze rijdende kerststal toch om tot kerst-studio. Hebben we het perfecte decor voor een digitale kerstborrel vanuit de rijdende studio die we overal kunnen parkeren. Onze technici zorgen voor de juiste Zoom-verbindingen, de Kerstman is uw Zoom-host en de flessen wijn uit het eerder op de dag verzonden kerstpakket kan met elkaar, op afstand, worden opengetrokken! Zo wordt Kerst 2020 alsnog heel erg leuk !!

Flexibiliteit (van een dropveter)

Zoals gezegd, onze truc is dat de truck volledig flexibel is. Wel of geen studio, … geen probleem. Op de parkeerplaats voorrijden of bij alle medewerkers in hun straat voor de huisdeur, … check! 122 keer uw logo afgebeeld of juist heel subtiel een kleine verwijzing, … kunnen we regelen! Een (zeer stijlvol) kerstpakket laten bezorgen en digitaal aan de borrel… regelen we! Of juist de rijdende kerststal, foodtrucks, de Kerstman en kersthappen op locatie: Loco Enzo regelt het heel graag.

Immers: wij hebben wel wat energie over. Het zou alsnog een mooie afsluiting van het bijzondere jaar zijn en een veelbelovend begin voor 2021.

Gerelateerde berichten