Carnaval in Oeteldonk of in Rio ??

 

Oeteldonk, Carnaval, Rood, Wit, Geel………

We zijn er als Bosschenaren maar wat trots op! Oeteldonk is in Nederland absoluut marktleider als het gaat om Carnaval, het protocol, de mores, de muziekjes en de Carnavaleske gebruiken. In Nederland dan tenminste!  Hoe groot en hoe trots we ons ook voelen, we kunnen natuurlijk nooit wedijveren het het Echte Grootse Carnaval zoals ze dat vieren in……… Rio de Janeiro in Brazilie. Daar is het immers uitgevonden, bedacht en ontwikkeld tot een event van Wereldformaat!

En daar kun jij bij zijn! Natuurlijk mag je ook naar Oeteldonk komen maar in Rio het is net wat drukker, net wat grootser en en net wat bekender. Neem plaats op de VIP-tribunes in het centrum van de stad en zie de allergrootste Carnavals-parade ter wereld zo aan je voorbij trekken! Met honderden trommelaars, duizenden danseressen en tienduizenden veren. Dompel je onder in dit feest-festijn en maak je bucket-list nog korter: Carnaval in Rio, …. here we come!

 

Ons arrangement bestaat uit:

Een retourvlucht van Amsterdam naar Rio de Janeiro

Overnachtingen in Boutique Hotel

Dag 1 Check in @ Boutique hotel aan de Copacabana

Dag 2 Ontdek Rio, naar de Corcovada (het wereldberoemde Christus beeld) en bezoek ‘savonds het bruisende en spectaculaire Carnaval de Rio de Janeiro als VIP

Dag 3 Bijkomen van Carnaval en voetballen op het strand van de Copacabana

Dag 4 Favela tour en andere Rio highlights

Mogelijkheid om de trip te verlengen naar Iguazu of Pantanal of Bonito (of allemaal)

 

Prijs vanaf €3.950,- p.p.

Interesse: mail naar info@loco-enzo.nl

Gerelateerde berichten