De Olympische Spelen, we beginnen er inmiddels gewend aan te raken.

Na het succes van Rio de Janeiro in 2016 mocht Loco Enzo ook in 2018 haar opwachting maken bij het grootste event ter wereld.

In PyeongChang mochten wij (in goede samenwerking met onze partner www.atpi.com) voor onze opdrachtgever een sportief en dynamisch programma verzorgen rondom de ijsbanen en sneeuw in Gangneung in Zuid Korea. Met 4 medailles (2 x goud, 1 x zilver en 1 keer brons) vielen we met onze neus in de boter. Maar we vielen ook in het Holland Heineken House in de boter (konden maar net die schaal van Sven ontwijken) en we genoten eerst nog een paar dagen van Japan. Voorafgaand aan het bezoek aan Zuid Korea toog de complete groep eerst naar Tokyo en Nagoya in het naastgelegen Japan. Er is speciaal voor Japan gekozen om de bakermat van het LEAN-management-principe te bezoeken: De Toyota Fabrieken. Tijdens een indrukwekkende studie dag in Toyota-City maakten we kennis met de bijzondere Japanse arbeidscultuur en ethos (ze lachen daar niet zo hard hoor). Tevens vergaapten we ons aan de hyper doorontwikkelde techniek in auto-bouw. 5000 auto’s per dag rollen er van de band, … best aardig.

Na het Japanse avontuur door naar Seoul en via hypermoderne treinen naar het Olympische dorp. Qua sfeer wezenlijk anders dan de zomerspelen, maar niet minder gezellig! Met een bezoek aan een spectaculaire ijshockeywedstrijd (USA – Tsjechië), de vrouwenafdaling skiën, de gouden race shorttrack van Suzanne Schulting, de ploegenachtervolging en natuurlijk de Gouden Kjelt Nuis een overweldigend programma. Met een gepaste afsluiting elke avond in het HHH en ook nog eens erg veel mooie diners bij mooie BBQ-restaurants. Loco Enzo verzorgde het programma van A tot Z (vliegtickets, hotels, restaurants, gidsen, entreekaarten, transfers etc.) en mag voor dezelfde opdrachtgever nu al voorbereidingen gaan treffen voor de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Gelukkig kennen we daar de weg inmiddels een beetje!

Gerelateerde berichten