Ambassadeurs, we zijn er trots op. Tijdens onze event marathon van afgelopen voorjaar en zomer hebben wij weer heel wat ambassadeurs aan ons netwerk mogen toevoegen. Zij waren tevreden, wij ook. En al helemaal als ze dit soort mooie lovende woorden over je schrijven.

Marie-Louise Rijnen – Topic
“Al bij het eerste gesprek werd duidelijk dat LOCO  alles kan organiseren en ook overal aan denkt. Het vervoer , de koffers voorzien van een persoonlijk kofferlabel , de ontvangst in het hotel alles klopte. Ook het regelen van diverse leuke activiteiten en de begeleiding bij onze geweldige feestavond , overal was goed over nagedacht. Door de goede begeleiding van de LOCO medewerkers is ons 20 jarig TOPIC jubileumfeest een feest geworden, waar iedereen nog lang over blijft napraten.”

Jeannot Evers – BDO
“Als BDO hebben wij afgelopen zomer 2 keer de diensten van Loco Enzo ingeschakeld. Zowel ons directie-uitje in Rotterdam als de BDO Summer Vibes hebben wij door Roger en zijn team laten verzorgen. In Rotterdam klopte de opbouw van het programma van A tot Z. En de aftrap van BDO Summer Vibes smaakt ook naar meer. Ibiza aan de IJzeren Man, onze relaties spreken er nog over! ”

Ron van de Ven – Honeywell
“Via een medewerkers van ons bedrijf, die bij hen stage had gelopen, zijn we in contact gekomen met LOCO. Er volgde een aantal gesprekken, er werd een voorstel uitgewerkt aan de hand van de informatie die we hadden verstrekt. De uitvoering, het gehele contact, was als één warme douche!

Dingen die nu nog bij me opkomen: De juiste sfeer / Professioneel/ op de achtergrond/ de juiste mensen op de juiste plaats/ binnen het budget/ creatief/ oog voor details/ enz. enz. Voor de eerste keer in 16 jaar heb ik naar aanleiding van de gehouden personeel dag, geen enkele negatieve opmerking gehoord. Alleen maar lof.

Roger / medewerkers van LOCO: Chapeau!
Bedankt voor de onvergetelijke dag!”

Monique van Niftrik
“Het was gewoonweg ontzettend fijn en gezellig om in een zeer  persoonlijke sfeer mijn geweldige Black & White party tot een zeer succesvol feest te maken! Mijn zeer hoge verwachtingen waren zelfs overtroffen!! BEDANKT aan LOCO ENZO!”

Huub en Letteke van Vught
“Wij hebben Loco Enzo leren kennen door een prachtige jubileumreis van ons bedrijf naar Istanbul. Omdat zij dit echt perfect verzorgden, vertrouwden wij ook de organisatie van ‘de mooiste dag van je leven’  aan hen toe. Een bruiloft is nu immers iets anders dan een bedrijfs-reis.  Maar… Loco Enzo en met name Roger en Linda hebben al onze verwachtingen nog verder overtroffen. Echt alles klopte, niet alleen op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen en de nazorg. Wij hebben echt ‘de mooiste dag van ons leven’ gehad!!  Bedankt Roger en Linda, we genieten er nog elke dag van na!”

Gerelateerde berichten