Ooit grossierden we erin. Linda en Loco.

Het leek een gouden en logische combinatie en er werd gekscherend al eens over gesproken bij sollicitaties: Als je Linda heet ben je aangenomen.

Wie weet zullen sommigen zich de foto nog herinneren met de drie Linda’s op een rijtje. Per 1 februari 2018 is daar definitief verandering in gekomen. Toen nam de laatste nog actieve Linda afscheid van Loco Enzo en we missen haar (die anderen ook hoor) nu al. Na 8 trouwe en mooie jaren heeft Linda Spoelder elders een mooie uitdaging gevonden. Best knap al dat ze het 8 jaar heeft volgehouden naast zo’n druktemaker. We hebben Linda zeer passend uitgezwaaid met koeien en kreeften, met waterkokers, met persoonlijke boodschappen van vaste klanten, met billboards en zeildoeken, met heel veel wijn en natuurlijk met mooie speeches en bloemen en met een traan. Maar bovenal met een lach omdat zij Loco Enzo, ook in zeer zware tijden, altijd trouw is gebleven en ons geholpen heeft om daar te komen waar we nu mogen staan. Dank, dank, dank Linda daarvoor. Het waren 8 mooie jaren.

In de opvolging is inmiddels voorzien. De nieuwe Linda heet tegenwoordig Donna en kennen we al even. Zij heeft ooit al 10 maanden stage gelopen en kent de klappen van de zweep (en van de druktemaker). Ze is direct met haar neus in de boter gevallen want de maand februari en maart stonden al vol van events. En hoe leuk, april en mei en juni ook. Welkom Donna, … we gaan er een prachtige tijd van maken!

Gerelateerde berichten