Kazimir Hermans, General Manager Helmond, blikt uitgebreid terug op de opening en het feest.

Opening Helmond

De opening van het nieuwe pand in Helmond was een mooi moment om ook officieel onze nieuwe naam en logo te tonen aan onze medewerkers en aan onze klanten en relaties. Dit gebeurde in twee dagen; één dag voor de klanten en relaties en één dag voor onze medewerkers dat samen ging met een groot feest.

Het besluit om een nieuw pand te bouwen was nog in de Berendsen tijd gemaakt en met de overname was het een juist moment om de Elis stijl alvast erin mee te nemen. “Sommigen moesten wel even wennen aan de overgang; wij hebben veel loyale medewerkers, medewerkers die hier al meer dan 30 jaar werken en een andere locatie en een heel modern pand is dan toch wel even omschakelen” zegt Kazimir Hermans, General Manager Helmond. “Met een nieuw pand zijn er ook andere dingen veranderd, zo wordt er verwacht dat de werkplek netjes wordt achtergelaten, worden er nu haarnetjes gedragen en wordt dagelijks de werkkleding verwisseld. Maar iedereen heeft erg positief gereageerd.”

Hoewel het pand al van begin van het jaar in gebruik was, was de officiële opening eind mei. De voorbereidingen voor de opening zaten dus niet meer in de bouw van het pand zelf maar in de organisatie van de twee dagen. Petra Oldenkotte (Directiesecretaresse) heeft hier, naast haar dagelijkse werkzaamheden, hard aan gewerkt. Zo werd het pand tot twee maal toe helemaal ingepakt met een groot doek waarop alle medewerkers zichtbaar waren. Op allebei de dagen is het doek gevallen waardoor het nieuwe pand en de nieuwe naam met logo zichtbaar werd.

Het pand was ingepakt met foto’s van alle medewerkers

In de weken voorafgaand aan de opening moest er ook een experience centre worden opgebouwd. “Het nieuwe pand en het experience centre zijn perfecte manieren om de klant te laten zien wat wij allemaal kunnen bieden en ook hoe wij omgaan met duurzaamheid en circulariteit” aldus Kazimir. “De zakelijke relaties hebben een rondleiding gekregen en de meesten waren erg onder de indruk, zowel van het nieuwe pand als van onze werkwijze en over de professionele doch gezellige opening.” Er zijn bijzondere gasten geweest die bij hebben gedragen aan een unieke opening zowel voor klanten als voor onze eigen medewerkers. Maar het mooiste was wel dat er zo veel medewerkers met hun partner aanwezig waren, iedereen kon zien wat onze vestiging te bieden heeft en hebben we met zijn allen een fantastische avond gehad met optredens van Samantha Steenwijk, de Hermes Houseband en René Schuurmans. “De opening van het pand en de onthulling van onze nieuwe naam zal iedereen nog lang bij blijven” zegt Kazimir.

Gerelateerde berichten