Het zijn weer heerlijke tijden voor de sportliefhebbers. Na alle Olympische medailles in Sotchi hebben we nu het WK Hockey in Den Haag. Top-event met een boven-nederlandse uitstraling en TV-exposure. Dan natuurlijk het WK voetbal. Laten we hopen dat we tot begin juli in de Oranje-sfeer blijven. Zou betekenen dat de mannen van Van Gaal het ver hebben geschopt. Ondertussen ook nog Roland Garros, het TopShelf Open en direct aansluitend Wibledon en de Tour de France. Heerlijk.

Mooie tijden altijd hoor. Zeker het WK voetbal spreekt tot ieders verbeelding. Enige probleem wel is dat de agenda’s van half Nederland hierdoor geblokkeerd worden. In onze agenda hadden we op 7 december, direct na de loting, al exact ingevuld hoe laat en waar onze Oranje mannen de eerste poule-wedstrijden moeten spelen. Pas daarna komen er heel veel extra kruizen in de agenda’s  te staan. Je weet maar nooit wanneer (en òf) Oranje weer mag spelen.

Onze agenda staat er vol mee en wie weet nergens voor nodig. Met een beetje pech zitten we na de poule-fase al weer met veel te veel oranje yoghurt, oranje plee-papier en  oranje onderbroeken en niet passende Roy Donders Juichpakken te kijken.

En ondertussen heeft Louis van Gaal met zijn Oranje-mannen ervoor gezorgd dat half Nederland zijn agenda vol met kruizen heeft gezet. Op die dagen geen events, geen congressen, geen meetings en geen recepties enzo. Dank Louis, mede namens alle cateraars, artiesten en andere vakgenoten.

Roger Schreurs

Loco Enzo

Gerelateerde berichten