Events voor oudjes

Het is weer een fraaie editie, dit nummer van Bedrijvig ’s-Hertogenbosch. Met recht één van de best gelezen zakenmagazines in de stad en regio. Alle social-media en internet ten spijt, het magazine in de brievenbus blijft altijd nog trekken. Ook knap altijd weer dat de redacteuren van de Winter media-groep een mooie mix weten te vinden tussen achtergrond, actualiteit, beschouwingen en nuttige zakeninfo. Mede daarom valt het blad ook zo lekker bij de doelgroep.

Dit keer is het blad gebouwd rondom twee grote events in de stad. Jazz in DukeTown en de Ricoh vesting loop. Beide prachtige events die al jaren (zeker Jazz) tienduizenden bezoekers trekken naar onze mooie stad. Het zal de lezer niet verbazen dat wij alle evenementen in de stad toejuichen. Hoe meer reuring, hoe beter. Hoe meer activiteiten, hoe aantrekkelijker de stad. Helaas denkt een handvol binnenstadbewoners daar anders over maar die discussie zullen we hier niet opnieuw oprakelen. Zonde van de tijd die een ondernemer nu eenmaal niet heeft en die bewoners juist veel te veel.

Leuk dat Jazz in DukeTown. Leuk de Ricoh Vestingloop. Leuk de Boulevard, leuk de Jeroen Bosch Rally en leuk Bourgondisch. Allemaal stuk voor stuk top-events die uitstekend passen in onze mooie stad en bijdragen aan de fantastische uitstraling. 1 kleine ‘maar’, de gemiddelde leeftijd bij deze events is ongeveer 59,2 jaar. En dat is zorgelijk.

Want als vader van drie opgroeiende dochters wil ik ook graag Trix in de Mix, B-There, Wasteland , City Moves, Tomorrow-land of anders spannends voor de jeugd in de binnenstad. Waar kunnen de drie mooie meiden van Schreurs heen als ze iets leuks willen. Eindhoven en Tilburg vrees ik. En niet alleen als vader van drie dochters, ook als betrokken Bosschenaar die wil dat deze stad over 25 jaar ook nog steeds bruist. Want dan zijn die oudjes van 59,2 jaar inmiddels bijna 80. En daar kan een stad niet van leven.

Roger Schreurs

Gerelateerde berichten