Das war einmal

Het WK, wat hebben we genoten met heel Nederland hè! Het land bijna 4 weken in extase omdat Louis en zijn mannen het onmogelijke bijna mogelijk maakten. Het scheelde maar een paar haren of we hadden in de finale gestaan en dan hadden we misschien weer kunnen stunten. Hoe ongelooflijk dat die ballenvanger van Argentinië bij AZ elke wedstrijd blunderde en nu de redding van zijn leven maakt.

Ook zakelijk heeft het land er weer aardig bij gevaren. De Oranje Tom-pouzen, rood-wit-blauw WC Papier en WK-hamsters vlogen weer de winkels uit. Ook de reclameblokken op televisie puilden uit met advertenties voor Oranje shampoo en tandpasta. En vergeet niet de vliegtuigen vol die vanuit Europa naar het land van de samba vlogen. Handel!

Zo ook ons bedrijf. Inspelend op het succes van Oranje organiseerden wij voor meerdere klanten reizen naar de voorrondes en de kwart finale. En ook de halve finale (b)leek populair. Maar zelfverzekerd als de Nederlanders in die dagen waren, koos men massaal voor een kaartje voor de finale. Iedereen wilde mee. Handel!!

We hadden een charter met 410 stoelen. We hadden 350 entree-kaarten, we hadden bussen, we hadden een hotel, we hadden gidsen en we hadden al een stuk of 40 arrangementen verkocht. We hadden alles in huis om er een prachtige reis van te maken. Het HAD zo mooi kunnen.

En toen was er ineens die meneer van AZ ’67.

Das war einmal………….

Roger Schreurs

Loco Enzo

Gerelateerde berichten