Met Loco Enzo naar het Oktober Fest in München

Het Oktoberfest in München is een van de grootste festivals ter wereld en trekt bezoekers over de hele wereld. Tijdens het Okotberfest is in de Duitse stad München een immens goot terrein ingericht compleet met tenten en kermisattracties. Het draait hier ruim 2 weken lang alleen om Bier, Bratwurst, mannen in Lederhosen, vrouwen in Dirndl’s, grote tenten met lange tafels en natuurlijk veel sfeer en gezelligheid.

Het Oktoberfest bestaat al honderden jaren en behoort echt tot de Beierse cultuur. Het bier wordt alleen geschonken in literglazen en kost je ongeveer €10,- per pul. Jaarlijks bezoeken ongeveer 7 miljoen mensen het Oktoberfest en wordt er 7,5 miljoen liter bier gedronken. Wij hebben entree tickets en hotel overnachtingen voor je. Een event om nooit meer te vergeten, dit mag je niet missen! Ga je mee?

Wat we aanbieden:

Officiële Oktoberfest
Prijs vanaf € 325,- per persoon/per nacht
(op basis van een tafel met 10 personen)
(incl. bier voor onderweg, entree tot tent op het officiële terrein, gereserveerde plekken, 2x1l bier, 1x Beierse maaltijd, host/ess)

Geniet volop op het officiële Oktoberfest-terrein Theresienwiese! Breng de avond door in een typische Oktoberfest bier tent met duizenden mensen, genietend van een aantal klassieke Beierse gerechten en het goud gele bier. Proost!

Postpalast – Bier Tent
Prijs vanaf € 95,- per persoon/per nacht

(incl. bier voor onderweg, entree tot tent, gereserveerde plekken, 3-gangen Beierse maaltijd, 1l bier, host/ess)

Voor degenen die wel van de ervaring willen genieten zonder de hoofdprijs te betalen bieden wij de Hippodroom biertent op Postpalast. Slechts 10 minuten lopen van het officiële festival terrein. De ervaring is evenmin onvergetelijk in deze tent waar 1800 personen in passen.

Postpalast – Late Night Wiesn Party
Prijs vanaf € 65,- per persoon / per nacht

(Incl. Toegang tot feesttent en drankjes voucher)
Als de originele eindtijd van het Oktoberfest (23:00) niet genoeg voor je is, is dit de plek waar het feest nog even kunt voortzetten.  Met exclusieve DJ’s van de beroemde  P1 club uit München zullen je tot in de late uurtjes laten dansen in je Lederhosen!

Hotels prijs vanaf € 250,- per persoon / per nacht
(Twin accommodatie incl. ontbijt)

Loco Enzo biedt verschillende 4-sterren hotels in de regio München voor verschillende prijzen. De meeste hotels liggen op loopafstand van het festival. Indien gewenst kan er vervoer geregeld worden.

Alle activiteiten en accommodaties zijn beschikbaar tegen een gereduceerde prijs tijdens de weekdagen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Laat ons snel weten welke optie jouw voorkeur heeft, want tenten zijn zo volgeboekt!

Gerelateerde berichten