6 dagen New York, je kunt er mindere weken bij hebben. 23 bouwondernemers met hun partner bezochten de Big Apple en verzochten ons een programma te maken dat nog lang zou heugen.

Grote voordeel van NY is dat je er een programma kunt maken dat 24 dagen duurt en dan nog niet uitputtend is. Vandaar dus gekozen voor 6 dagen louter highlights hetgeen al begon op bij de incheck. Immers, het bekendste designhotel OP Times Square was het thuishonk voor de komende 6 nachten. Om de hoek een diner-buffet op de 49e etage in een draaiend restaurant en op vrijdag de stad op een zeer bijzondere manier verkend. In kleine groepjes van 6 personen maximaal met metro, bus fiets en brandweerwagen de stad als een New Yorker bezocht. New York tussen de New Yorkers. In de avond een diner in het Times Warner gebouw, een walhalla voor bouwondernemers. Op zaterdag sighseeing, shopping en de onvermijdelijke Musical. Op zondag (net als thuis) naar de (gospel)mis en daarna de imposante Yankees bezocht. Als klap op de vuurpijl op maandag naar de bouwplaats van Ground Zero. Daar hingen de heren bouwers aan de lippen van de projectontwikkelaar van deze historische plek. Vanuit Tower 7 de beste plek om Ground Zero te bekijken. Op de laatste dag nog een helitour over Manhattan en de watertaxi naar het Vrijheidsbeeld en daarna door naar JFK. Loco Enzo zorgde ervoor dat het vliegverkeer weer werd hervat na een aswolk die de gemoederen in Europa een week bezig hield. In New York hadden we er geen last van, …. we genoten met volle teugen.

Loco Enzo kreeg vanuit de organisatie vooral veel waardering voor de toegevoegde waarde en de bijzondere details. Zaken als tailor-made programmaboekje, welkomstgeschenk op de kamer, gepersonaliseerde menukaarten in alle restaurants en creditcardjes met programma en telefoonnummers werden als ‘zeer positief’ omschreven.

Gerelateerde berichten