Wed dat heel Nederland aan de buis heeft gezeten op zondag 12 december 2021…

De dag dat Max Verstappen vanuit verslagen positie (en met een beetje geluk) de wereldtitel F1 binnensleepte!

In de allerlaatste ronde, letterlijk voor de neus van de Loco Enzo gasten, glipte hij langs Lewis Hamilton en schreef er historie. Er waren daar in Abu Dhabi ongeveer 8.000 in het Oranje gehulde Nederlandse supporters. Loco Enzo had er ook een mooi clubje gasten rondlopen en die bleken (achteraf) getuige van wereldgeschiedenis. Loco Enzo mocht 5 groepen begeleiden daar in Dubai en Abu Dhabi. Grote(re) en kleine(re) groepen. En mooi om te zien, ook veel vader-zonen / vader-dochters – uitje. Begrijpelijk wel. Hoe mooi als je dit uitje in eigen familiekring mag meemaken.

De uitvalsbasis was het 5 sterren Al Habtoor-hotel, een exacte kopie van het St. Regis hotel uit het Londen van de jaren 20 vorige eeuw. Vandaaruit hebben de gasten genoten van helikoptervluchten, Dune Bashen met Jeeps in de woestijn, boottochten, Golf op Sint Els, bezoek aan het Loevre, entree tot de World Expo 2020 en een bezoek aan de Burj Khalifa. En natuurlijk, elke dag een passe-partout voor het F1 Circuit in Abu Dhabi, op slechts 3 kwartier rijden van het hotel. Dat de wedstrijddag zo spectaculair zou worden had vooraf natuurlijk niemand kunnen bevroeden. De Loco gasten genoten er in ieder geval optimaal en maximaal van. Zo maximaal zelfs dat we bij het afsluitende concert van Marin Garrix mee het licht uit mochten maken! Met recht: Wereld-geschiedenis.

De aanvragen voor de F1 Grande Finale 2022 stromen alweer binnen. Even geduld nog a.u.b. want ze zijn nog niet eens beschikbaar.  Maar we zetten jou wel graag op onze lijst hoor. Mail hierbij naar Loco Enzo en ‘we keep you posted’.  En wie weet zijn jullie net zo enthousiast als…

Onderstaande Loco vrienden:

Marc Lammers:  Ik wist al direct toen ik het arrangement van Roger las: ‘Daar wil ik graag naar toe met mijn zoon Jurre’! Zoals ik bij Loco Enzo gewend ben verliep alles in de voorbereidingen weer heel soepel en smooth. In Dubai echt een schitterend hotel, een prachtprogramma en natuurlijk een historische race! Mijn vader-zoon-uitje bleek zo een price-less uitje te worden. Bedankt Loco !!

Marc Bozon: Mooi om dit mee te mogen maken. Mijn 2 goede vrienden zijn ECHTE die hard F1-fans en hebben de race (en reis) van hun leven meegemaakt. Dank Loco Enzo voor de goede zorgen daar in Dubai en Abu Dhabi.

Henri en Thijs Lensen: Ons vader-zoon-uitje had niet mooier kunnen eindigen. Bij Martin Garrix op het grasveld met een biertje in de hand en een wereldtitel op zak. Wat een feest, wat een race, wat een reis! Complimenten aan Roger en zijn team en zijn partners voor dit top-programma op 8.000 km ver van Nederland. Jullie hebben het ECHT goed voor elkaar!

Gerelateerde berichten