Dat vermaledijde Corona, …….. we komen er maar moeilijk vanaf. We zitten er al ruim een jaar mee te kijken en heel langzaam komt er wat licht aan het einde van die tunnel.

Maar wij hebben dat licht al lang gezien, we zijn gek op licht en lampjes. En we zijn gek op perspectief, het liefst een mooi perspectief.

Zo denken en verwachten (en hopen) wij dat we binnen afzienbare tijd Corona echt uit kunnen zwaaien. Niet binnen 6 weken, maar wel binnen 6 maanden.
De vaccins beginnen hun nut te bewijzen en de temperaturen beginnen weer te stijgen. Daar schijnen die virussen ook niet blij mee te zijn.

Nederland zal dus niet ‘ineens’ weer open gaan. Maar in fases. En in al die fases zijn wij daar graag bij.
Natuurlijk gaan wij weer groots voor u uitpakken als alles weer mag. Als we weer mogen dansen en knuffelen en inhaken en de polonaise lopen.
Maar eerder kunnen we ook al iets heel moois bedenken. Binnen de (dan nog) geldende Corona regels.

Zo hebben we al veel ervaring met de C-proof UnLocoBorrel. Een heerlijke en stijlvolle en gezellige borrel bij uw bedrijfsterrein met hapjes, drankjes, muziekjes, oesterwijven en spijsmeisjes.
Weliswaar gaan we nog niet helemaal los, maar we nemen vast een heerlijk voorschot op wat nog komen gaat. Immers, we zijn er wel klaar mee, ….. toch.

Dus zullen we ergens in mei of juni lekker los gaan? Zullen we uw voortuin omtoveren tot de gezelligste kroeg van Nederland?
Mogen wij u bellen voor een heerlijke opwarmer voor betere tijden?

Gerelateerde berichten