SAIL Amsterdam 2015

 

Tijdens het grootste nautische event ter wereld mocht Loco Enzo voor een vaste relatie (naam en adres bij de redactie belend) een prachtig arrangement verzorgen op het IJ. Op een prachtige Tjalk genoten ruim 35 relaties van de top-sfeer die het hele event kenmerkten. Mooie boten, mooie mensen, mooi vuurwerk, mooie ambiance, mooie catering, ……. kortom een mooi event. Voor een vaste relatie verzorgde Loco het volledige voortraject van save the date tot uitnodiging tot parkeerkaart. Tijdens het event bleken de 40 kapiteinspetten een collector’s item. We hebben er niet 1 meer over

 

Op uitndodiging van het Movenpick Hotel mocht SITE Nederland in het kloppende hart van SAIL de Sail-In bijwonen. Op de allereerste rang werden de leden van SITE als ware vips ontvangen op de tweede etage van dit schitterende hotel. En we bezochten niet alleen dit VIP-deck, ook nog een kijkje achter de schermen op de 22e etage, letterlijk in het ketelhuis met uitzicht tot ver voorbij de Coenhaen! Terug op onze stek oog in oog met coryfeeen als Prins Maurits, burgemeester van der Laan en Mark Rutte. Sterker, we moesten/mochten onze zaal aan hen afstaan omdat de beveiliging van het koningsihuis daar beter gewaarborgd kon worden. En als wij iets voor het vaderland kunnen doen, dan doen wij dat graag !!

 

Niks met Loco Enzo, maar gewoon met 12 zaken-vrieden op een boot. Geen stropdas, geen visitekaartjes, geen zaken. Wel een klein drankje, dansende matroosjes, een muziekje en heel veel plezier. Kan het eenieder aanbevelen voor in 2020. Denk dat de schipper tegen die tijd wel weer is bijgekomen van dit ‘veertien-tot-twee-tochtje’.

Gerelateerde berichten