Het begint een interessante doelgroep te worden, de mannen (en vrouwen) van 50. Keek je vroeger als klein mannetje nog heel er op tegen ‘iemand van 50′, we komen zelf ook al aardig in de buurt. Vanzelfsprekend is tegenwoordig 50 helemaal niet oud meer.

De meeste mannen van 50 willen hun mijlpaal doorgaans groots vieren (een enkeling daargelaten). Makkelijk om één telefoontje naar Loco Enzo te plegen om van zo’n mijlpaal dan ook geschiedschrijving te maken.

Het is er weer weer voor…….

Het is er de tijd voor, een tuinfeest!! Maar liefst drie keer mochten we in de afgelopen tijd onze kunsten in tuinen vertonen. Samen met alle fijne en betrouwbare partners van Loco Enzo bouwden we geen feestje: We organiseerden een Event!! Een event waarbij de ambiance (een strak ingerichte bedoeinentent) al bij binnenkomst tot de verbeelding sprak. Voeg daar heerlijke hippe happen, vrolijk en charmant personeel, een spetterende lichtshow en een top DJ aan toe en de dansvloer staat binnen een half uur gegarandeerd vol. En dat was nu net de bedoeling!!

 

Gerelateerde berichten